בהכנת בשרים, דגים או מאפים אם אתם רוצים לקבל את התוצאה הטובה ביותר, אין ספק כי טאבון מקצועי הוא המוצר לו אתם זקוקים. ארט&קוק מציגים את הטאבון המושלם להכנה מקצועית של שלל מאכלים ליצירת ארוחות מלכותיות ומעוררות תיאבון. מדובר בכלי ייחודי עשוי חמר, המאפשר בישול במאוזן של מגוון מטעמים. אולי תופתעו לגלות כי כלים אלה מקורם בזמנים עתיקים, אז נעשה בהם שימוש ברחבי אסיה להכנת מאכלים מסורתיים. כיום כל ההיסטוריה העשירה הזו יכולה לשמש אתכם ליצירת טעמים מדויקים במקצוענות רבה, תוך ריכוז חכם של חום בתוך הכלי. לכל מוצר עיצוב מרהיב המגיע מהשראות שונות, אשר הופך אותו לכלי שמביא חוויה הרמונית לכל החושים.
טאבון מקצועי – שימוש ראשוני
בשימוש ראשוני, טאבון מקצועי דורש הבערה איטית כדי למנוע היווצרות של סדקים מרובים בחמר. חשוב לדעת כי ישנם סדקים קלים ומועטים בכלי, אך הם אמורים להיות בו ומטרתם חשובה, שכן הם מאפשרים כניסת אוויר נכונה להבערת האש. בשימוש הראשון יש להדליק שבבי עץ בתוך המוצר למשך כחצי שעה קודם כל, כדי לשמור על טמפרטורה נמוכה יחסית. לאחר מכן, ניתן להוסיף עצי בעירה נוספים עד שהאש מגיעה לשפת הפתח העליון. לאחר חצי שעה נוספת ניתן לסגור את המכסה ולפתוח את הכובע שבו ולהמשיך להבעיר למשך עשר דקות נוספות. רק לאחר שהלהבות דעכו לגמרי ועצי הבעירה הפכו לאפר, תוכלו להתחיל לבשל בטאבון בקלות. הקפידו למדוד את הטמפרטורה בתוך הכלי כדי לוודא שאכן ישנה הטמפרטורה הרצויה.
טעמים שלא שוכחים
הייחודיות הבולטת ביותר של טאבון מקצועי היא הטעמים הבלתי נשכחים שהוא יוצר בכל הכנה. ארט&קוק בעלי ניסיון עשיר בשיווק ומכירה של כלים מסוג זה. השמירה על איכות וסגנון מופתיים היא זו שתעניק לכם כלי בישול מקצועי, באמצעותו תוכלו לחקור טעמים מופלאים. זכרו כי חשוב להקפיד על הוראות ההפעלה בעת השימוש הראשוני, אם ברצונכם להבטיח שהכלי אכן ישמש אתכם במקצועיות רבה לאורך שנות בישול ארוכות. התכוננו לחוויית בישול באיכות יוצאת דופן ממנה תיהנו ללא הרף. חייגו עוד היום > 058-7181820