קמפיין זוגי: כוכבת 'רוקדים עם כוכבים' ג'וליה שחר ובן זוגה יוגב מלכה נבחרו כשגרירים החדשים של מותג האופנה לי קופר

קמפיין זוגי: כוכבת 'רוקדים עם כוכבים' ג'וליה שחר ובן זוגה יוגב מלכה נבחרו כשגרירים החדשים של מותג האופנה לי קופר
צילום: שי פרנקו

הקמפיין הזוגי הראשון שלהם יחד יעלה לרגל השקת קולקציית סתיו-חורף 2024/5 החדשה בהשקעה של 1.5 מיליון ₪

הרקדנית הידועה מ'רוקדים עם כוכבים' ג'וליה שחר ובן זוגה הנינג'ה הישראלי יוגב מלכה, קוטפים קמפיין זוגי ראשון שלהם יחד, במסגרת זו נבחרו כשגרירים בישראל של מותג האופנה הבינלאומי לי קופר.

הקמפיין הנחשק למותג הבריטי, אותו יובילו יחד, יעלה בחודש הבא, בהשקעה של 1.5 מיליון ₪, לרגל השקת קולקציית סתיו-חורף החדשה של לי קופר.

יוגב מלכה בן ה 25, הוא זוכה העונה החמישית של נינג'ה ישראל והוכתר לנינג'ה ה-20 בעולם ולישראלי השני שטיפס על המדוריאמה לאחר יובל שמלא. הרקדנית ג'וליה שחר בת ה – 33, השתתפה 2 עונות קדימה בתכנית הטלוויזיה רוקדים עם כוכבים יחד עם הזמר לירן דנינו והיו לזוג שהודחו חמישי מהתחרות. בעונה הקודמת נפגשו מלכה ושחר, הכירו והתאהבו על רחבת "רוקדים עם כוכבים", והודחו רגע לפני חצי הגמר, הם סיימו את העונה במקום החמישי. המתנה האמיתית שיצאו איתה מהתחרות היא הזוגיות הצמודה והאוהבת שלהם. כיום הם מתגוררים יחד בתל-אביב, בזוגיות צמודה וקרובה לשנה וחצי, ונמצאים יחד בוסוכנות הייצוג יולי. בימים אלה ג'וליה מככבת ב"רוקדים עם כוכבים" יחד עם הפרטנר דור הררי.

הזוג שחר ומלכה התייחסו לבחירתם כשגרירי לי קופר ואומרו: "זהו הקמפיין הראשון שלנו כזוג, וזה כייף ומרגש. ההצטרפות לנבחרת השגרירים של המותג הבריטי "לי קופר" מהווה כבוד גדול עבורנו וצעד משמעותי בקריירה שלנו וגם בחיים המשותפים שלנו כזוג".

גנית אלון סמנכ"לית השיווק של "לי קופר" סיפרה על הבחירה החדשה: "כניסתם של ג'וליה שחר ויוגב מלכה כשגרירי המותג לי קופר בישראל, הוא חלק ממהלך אסטרטגי רחב במסגרתו מגייס המותג מספר שגרירים בישראל, שכל אחד מהם מגדיר את הערכים, השפה החזותית והמילולית ואת המסרים של לי קופר. זוהי שפה תקשורתית המבדלת את המותג האופנה משאר שחקנים בשוק ומדגישה את שמדובר במותג ג'ינס אורבני ובועט".

רשת אופנת "לי קופר" הבריטית נמצאת בבעלות קבוצת בריל, ומונה כ – 50 סניפים ברחבי הארץ.

צילום: שי פרנקו
צילום: שי פרנקו
צילום: שי פרנקו

 

 

מאמרים נוספים
הקולקציה הרומנטית של JACK KUBA לוולנטיין דיי
מותג ההלבשה התחתונה JACK KUBA מציג קולקציה רומנטית וחושנית לרגל...
רשת קפה גרג הראשונה מרשתות בתי קפה בישראל שתציע 'חלב ללא פרות' בתפריט משקאות הקפה
"מחיר הקפה עם החלב החדש יהיו זהים למחירי הקפה ברשת" חברי...
ניו באלאנס סניקרס
היסטוריה של ניו באלאנס סניקרס המותג ניו באלאנס סניקרס התחיל את...
הדומים מעוצבים
הקדמה לעיצוב ההדומים בעולם העיצוב המודרני, הדומים מעוצבים מהווים חלק בלתי...
איך לארגן האפי האוור שיגרום לעובדים לחכות לו?
מושג האפי האוור האפי האוור במשרד הפך להיות מושג מרכזי בתרבות...
האוכל המושלם לכלב שלך: Amity ו-Happy Dog
מדוע בחירת המזון המתאים קריטית לבריאות הכלב? התזונה היא הבסיס לבריאותו,...
הזוג מ'בית האח הגדול' וכוכבי הרשת: אמילי קופר ועידן גלפר נבחרו לנבחרת השגרירים של רשת ALDO בישראל
במסגרת הקמפיין עידן גלפר מלמד את אמילי קופר לרכב לראשונה...
לקראת מערכת גשם נוספת: ורדינון ונעמן עם פריטי ה-must לחורף חמים ומפנק
המערכת הסוערת של השבוע שעבר אולי כבר מאחורינו, אך החורף...
לרגל חגיגות הסילבסטר בית האופנה גולברי משיק קולקציה חדשה השחור הנצחי בשילוב פאייטים, נצנצים, פרווה, פרנזים, קטיפה ולורקס
חוגגים את ערב השנה החדשה: בית האופנה GOLBARY משיק לחגיגות...
אמבוס, רוברטו קוואלי, ג’ק למאנס ,אמליס ועוד: יריד מותגים בינלאומיים ב־40% הנחה עד סוף חודש דצמבר
לקראת סוף השנה האזרחית: הוזלה גורפת על מגוון סדרות וקולקציות...
דילוג לתוכן