יוצאים לאור: שניר שליו כוכב 'חתונמי' בהופעה פומבית ראשונה עם זגתו החדשה אינה + עומרי לוזון הבן של עמוס לוזון בהופעה פומבית ראשונה

יוצאים לאור: שניר שליו כוכב 'חתונמי' בהופעה פומבית ראשונה עם זגתו החדשה אינה + עומרי לוזון הבן של עמוס לוזון בהופעה פומבית ראשונה
צילום: אמיר מאירי

שלו ולוזון יוצאים לאור עם בנות הזוג בהשקת רשת אופנה לגברים בריטית – Charles Tyrwhitt (צ'ארלס טיריט)

אמש, (10.9) התקיים אירוע חגיגי בסגנון אנגלי קלאסי, לרגל השקת רשת האופנה הבריטית לגברים Charles Tyrwhitt (צ'ארלס טיריט), בסניף הדגל הראשון שהושק בארץ: בעופר הקניון הגדול בפ"ת.

את מאות מוזמנים שהגיעו לחגיגה הבריטית קיבל איש העסקים אליהו קלימר , זכיין המותג בישראל, ביניהם: סלבס, מובילי דעת קהל, אנשי עסקים, אושיות אופנה וכוכבי רשת, שבאו לראות, למדוד ולהתרשם בניהם: יוצא התוכנית 'חתונה ממבט ראשון', שניר שלו, שהגיע בהופעה פומבית ראשונה עם בת זוגו אינה וידמוב, עומרי לוזון (24) שהגיע יחד עם בת זוגתו מעיין בשי, עו"ד עומרי בן נתן – בוגר האח הגדול ועוד.

האירוע כלל קוקטייל חגיגי, טקס קביעת מזוזה וגזירת סרט. ולאחר מכן, תצוגת קולקציית סתיו חורף 2023- 2024, שחשפה את הטרנדים החדשים ואת שלושת הקטגוריות של המותג הבריטי: קז'ואל, ביזנס קז'ואל וקולקצייה מחויטת.

שניר שליו, יוצא תוכנית חתונמי, הפגין נוכחות יחד עם הצמודה החדשה, אינה וידמוב, בת ה- 32, המתגוררת בבאר שבע ועובדת בשוק ההון. שליו התייחס לתוכנית הסיום שתשודר הערב (יום שני 11/9) ואמר : "אני לא מצטער שהשתתפתי בתוכנית, אני בקשר מצוין עם חברים מחתונמי ובסופשבוע האחרון אף נפגשנו והכרתי להם את אינה". שנשאל על מור אמר: "מור מפרגנת לזוגיות שלי עם אינה". עוד שיתף שלו, כי הוא ואינה יוצאים כבר למעלה מחודש וחצי והם מתכננים לטוס בחגים, לחופשה ארוכה במספר מדינות באירופה.

עומרי לוזון, תושב ותיק של העיר פתח תקווה שיתף שבעוד כשבוע הוא עובר להתגורר בתל-אביב, בדירה של אביו, בצהלה, יחד עם בת זוגתו מעיין בשי, מעצבת אופנה, שכבר הספיקה להלביש את מיטב כוכבי הביצה- בניהם לירון ויצמן, ניבר מדר ועוד.

עומרי , התייחס לראשונה לפרשה המדוברת של אביו עמוס לוזון ואמר: "אני חושב שלמרות הפרשה הלא נעימה, בסופו של דבר הבן אדם קיים יחסים אינטימיים בבית שלו, בהסכמה מלאה, ולא עשה משהו אסור. מי שצריך להתבייש במעשה הם אלה שמצלמים ומפיצים, ואני תמיד עומד מאחורי אבא שלי"!

הגיעו עוד לאירוע: איש העסקים עמוס לוזון, נעמי סימן טוב, מנכ"לית קניון עופר פ"ת, אנשי העסקים שי ואבי קלימר, עו"ד עומרי בן נתן, בוגר "האח הגדול" שעדכן שבימים אלו הוא במעבר משרד מבנייני הבורסה בר"ג למגדל נגה בסר בבני ברק. עומרי, שיתף כי אחיו רועי בן נתן: "מתמודד יפה בתקופה מאתגרת, לאחר הגירושים מאלינור קופר, והם מנהלים יחסים נעימים, למען הילדים".

בתום האירוע נערך טקס הרמת כוסית לשנה החדשה!

צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
מאמרים נוספים
מותג החטיפים POOFמתרחב לקטגורית הפופקורן למיקרוגל
סדרת  POOF-POP (פוף-פופ) פופקורן למיקרוגל ב-3 טעמים שונים: חמאה, טבעי וקרמל מותג...
המסת שומן בבטן
בשנים האחרונות, הפכה המסת שומן בבטן לתהליך פופולרי במיוחד בקרב...
מנומר בגרסה מודרנית: הטרנד המנומר כובש גם את ארון הנעלים בקיץ 2025 המותג ניין ווסט משיק קולקצייה חדשה המתהדרת בפרינט האייקוני והנועז
אחרי שכבש את מסלולי תצוגות האופנה של מעצבי העל, הדפס...
בירה מלכה וחברת הכרם מציגות: מהדורת יום העצמאות ה-77 למדינת ישראל
מהדורה חגיגית המוקדשת השנה ל"שרוליק" – הדמות האיקונית שיצר הקריקטוריסט...
לראשונה בישראל חידוש קולינרי לחג הפסח מבית גולדיס: קערת סימנים מהודרת לליל הסדר בטכנולוגיה מתקדמת
גולדיס, בית לאוכל יהודי איכותי מכל העדות, משיקה לראשונה מארז...
הגיע הזמן להכיר את המוצרים שעושים את ההבדל ברכב שלך
כשמדברים על חוויית נהיגה נעימה ובטוחה, לתחזוקה השוטפת של הרכב...
מזרנים אורטופדיים
בחירת מזרנים אורטופדיים שינה איכותית היא אחת מאבני היסוד של חיים...
המסכה לשיער של לוריאל שתשנה את שגרת הטיפוח שלך
בימינו, כאשר טיפוח השיער הוא חלק בלתי נפרד מהשגרה היומיומית...
מפיץ ריח חשמלי: הדרך החכמה למלא כל חלל בניחוח מושלם
בין אם מדובר בבית, במשרד או בחללים מסחריים, ריח נעים...
מערכת סולארית ביתית קטנה
יש כמה הגדרות כדאי להגדיר מערכת סולארית ביתית קטנה.  למערכת...
דילוג לתוכן