יוצאים לאור: שניר שליו כוכב 'חתונמי' בהופעה פומבית ראשונה עם זגתו החדשה אינה + עומרי לוזון הבן של עמוס לוזון בהופעה פומבית ראשונה

יוצאים לאור: שניר שליו כוכב 'חתונמי' בהופעה פומבית ראשונה עם זגתו החדשה אינה + עומרי לוזון הבן של עמוס לוזון בהופעה פומבית ראשונה
צילום: אמיר מאירי

שלו ולוזון יוצאים לאור עם בנות הזוג בהשקת רשת אופנה לגברים בריטית – Charles Tyrwhitt (צ'ארלס טיריט)

אמש, (10.9) התקיים אירוע חגיגי בסגנון אנגלי קלאסי, לרגל השקת רשת האופנה הבריטית לגברים Charles Tyrwhitt (צ'ארלס טיריט), בסניף הדגל הראשון שהושק בארץ: בעופר הקניון הגדול בפ"ת.

את מאות מוזמנים שהגיעו לחגיגה הבריטית קיבל איש העסקים אליהו קלימר , זכיין המותג בישראל, ביניהם: סלבס, מובילי דעת קהל, אנשי עסקים, אושיות אופנה וכוכבי רשת, שבאו לראות, למדוד ולהתרשם בניהם: יוצא התוכנית 'חתונה ממבט ראשון', שניר שלו, שהגיע בהופעה פומבית ראשונה עם בת זוגו אינה וידמוב, עומרי לוזון (24) שהגיע יחד עם בת זוגתו מעיין בשי, עו"ד עומרי בן נתן – בוגר האח הגדול ועוד.

האירוע כלל קוקטייל חגיגי, טקס קביעת מזוזה וגזירת סרט. ולאחר מכן, תצוגת קולקציית סתיו חורף 2023- 2024, שחשפה את הטרנדים החדשים ואת שלושת הקטגוריות של המותג הבריטי: קז'ואל, ביזנס קז'ואל וקולקצייה מחויטת.

שניר שליו, יוצא תוכנית חתונמי, הפגין נוכחות יחד עם הצמודה החדשה, אינה וידמוב, בת ה- 32, המתגוררת בבאר שבע ועובדת בשוק ההון. שליו התייחס לתוכנית הסיום שתשודר הערב (יום שני 11/9) ואמר : "אני לא מצטער שהשתתפתי בתוכנית, אני בקשר מצוין עם חברים מחתונמי ובסופשבוע האחרון אף נפגשנו והכרתי להם את אינה". שנשאל על מור אמר: "מור מפרגנת לזוגיות שלי עם אינה". עוד שיתף שלו, כי הוא ואינה יוצאים כבר למעלה מחודש וחצי והם מתכננים לטוס בחגים, לחופשה ארוכה במספר מדינות באירופה.

עומרי לוזון, תושב ותיק של העיר פתח תקווה שיתף שבעוד כשבוע הוא עובר להתגורר בתל-אביב, בדירה של אביו, בצהלה, יחד עם בת זוגתו מעיין בשי, מעצבת אופנה, שכבר הספיקה להלביש את מיטב כוכבי הביצה- בניהם לירון ויצמן, ניבר מדר ועוד.

עומרי , התייחס לראשונה לפרשה המדוברת של אביו עמוס לוזון ואמר: "אני חושב שלמרות הפרשה הלא נעימה, בסופו של דבר הבן אדם קיים יחסים אינטימיים בבית שלו, בהסכמה מלאה, ולא עשה משהו אסור. מי שצריך להתבייש במעשה הם אלה שמצלמים ומפיצים, ואני תמיד עומד מאחורי אבא שלי"!

הגיעו עוד לאירוע: איש העסקים עמוס לוזון, נעמי סימן טוב, מנכ"לית קניון עופר פ"ת, אנשי העסקים שי ואבי קלימר, עו"ד עומרי בן נתן, בוגר "האח הגדול" שעדכן שבימים אלו הוא במעבר משרד מבנייני הבורסה בר"ג למגדל נגה בסר בבני ברק. עומרי, שיתף כי אחיו רועי בן נתן: "מתמודד יפה בתקופה מאתגרת, לאחר הגירושים מאלינור קופר, והם מנהלים יחסים נעימים, למען הילדים".

בתום האירוע נערך טקס הרמת כוסית לשנה החדשה!

צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי
מאמרים נוספים
קולקציה אחת - שני מותגים, כל הבית
ורדינון ונעמן מציגות: קפסולת הום סטיילינג בוגרת ומעודנת בהשראת מיקי...
הקריירה החדשה של בר ברימר: השחקן/דוגמן בר ברימר משיק מותג אופנה חדש לגברים תחת השם: CABO – Living Fully
הדוגמן/ שחקן בר ברימר, מהשמות הבולטים של עולם התרבות הישראל,...
חולצת פים כחול-לבן של מלחים_להשיג ברשת REALS מבית המציאון_מחיר 30 שח_קרדיט צילום יחצ
הגל הבא: פריטי קיץ בהשראת הים שמביאים רעננות וסטייל לעונה החמה
עונת הקיץ מביאה איתה גל של רעננות וקלילות, והים הופך...
השעון שנראה כמו גאדג'ט מהחלל
G-SHOCK חושפת: עיצוב מהפכני וטכנולוגיה שמרחפת באוויר מותג השעונים G-SHOCK מבית הענקית היפנית CASIO משיק...
סוף שנה בלי כאב ראש: מתנות שימושיות במחיר משתלם באמת
מה נותנים למורים ומורות שלא ייגמר בתקציב ושבאמת ישמש? סיום שנת...
לראשונה לוריאל ישראל מעניקה חסות בלעדית לקונצרט הגאווה של עופר ניסים בפארק הירקון עם חווית ביוטי וגלואו במתחמים יחודיים
החסות תחת הקונספט של LET THE BEAT GLOW ON משלבת...
יין המרסלאן הטוב בישראל: פרימיום מרסלאן 2023 של יקבי ירושלים זכה במדליית זהב בתחרות "אשכול הזהב"
יקבי ירושלים אגודה חקלאית שיתופית ממשיכים לקצור הצלחות: במהלך תחרות...
Dyson  בשיתוף Dior  על השטיח האדום בפסטיבל קאן
זו השנה השנייה ברציפות, בה Dyson משתפת פעולה עם Dior...
מגע, ריח ועיצוב לבן: מארז החג המדויק לשבועות של TAKEANAP
מותג הלייף סטייל הישראלי ,TAKEANAP המתמחה בפריטי טקסטיל איכותיים, כלי...
שינה מפנקת ואיכותית בחודש השינה הבינלאומי בהולנדיה מבצע מיוחד: כרית טמפור שניה ב- 99 ₪ בלבד
הולנדיה המתמחה בהנדסת שינה מאפשרת ללקוחותיה ולכל אלו החפצים להצטרף...
דילוג לתוכן