הזמרת הבינלאומית נטע ברזילי כובשת עוד יעד… וגם מפריחה 300 בלונים צהובים יחד עם אנה זק, בכירי סאקרה כמחווה להשבת החטופים

הזמרת הבינלאומית נטע ברזילי כובשת עוד יעד… וגם מפריחה 300 בלונים צהובים יחד עם אנה זק, בכירי סאקרה כמחווה להשבת החטופים
צילום: אמיר מאירי

הזמרת הבינלאומית נטע ברזילי, הזמרת והפרזנטורית של רשת סקארה אנה זק, כוכבי רשת, מובילי דעת קהל ואנשי עסקים, הגיעו, להשקת קולקציית איפור חדשה לקיץ 2024 של רשת SACARA. והפרחת בלונים צהובים כמחווה להשבת החטופים, שנערך בלאונג' אקפלה תל אביב.

מוזמני האירוע, שהופתעו מהגעתה של ברזילי, התרגשו ומחאו לה כפיים…נטע, סיפרה שהגיעה לאירוע מיד לאחר רוקדים עם כוכבים וביקשה לחוות והתנסות במוצרי האיפור החדשים. עם ההגעה לאירוע מסרה:"האיפור תמיד היה שם-גם כשרציתי להסתתר מתחת למסכה, שהרגשתי פגיעה מדי-וגם כשרציתי לחגוג את עצמי ולצעוק אני פה ובעיקר-כשרציתי לייצר אומנות בלתי נשכחת".

איתי זמיר מנכ"ל SACARA פתח את האירוע ואמר: "אנו ברשת, שמחים להשיק בקיץ הזה מעל 12 קטגוריות איפור, שיכלול למעלה מ- 50 מוצרי איפור שונים ומגוונים. ואז הפתיע את הקהל בהכרזה ומסר: "נטע ברזילי מצטרפת למשפחת סקארה ותשמש כשגרירת המותג לשנת 2024 לצד הפרזנטורית והזמרת אנה זק.

לדבריו: "נטע נחשבת לפורצת דרך בתחומה, סמל לעוצמה, נשיות נחישות ויופי. ועם קסם שלא ניתן לתעלם מימנו. היא מגלמת את האישה של סקארה ביכולת שלה להעז להתחדש ולצמוח. הכשירון והתשוקה שלה לעשייה שלה שאין שני לה, הניעו אותה לנסוק וגבוה…"

נטע ברזילי מסרה על הבחירה בה: "האיפור תמיד היה שם – גם כשרציתי להסתתר מתחת למסיכה כשהרגשתי פגיעה מדי – וגם כשרציתי לחגוג את עצמי ולצעוק אני פה – ובעיקר כשרציתי ליצור אומנות בלתי נשכחת.."

האורחים נהנו מהופעה חיה של נטע עם השירים קלאס באפס מאמץ ועם שיר האורוויזיון טוי בו זכתה מקום ראשון ועוד. במהלך ההופעה אמרה נטע כי: " בתקופה הלא פשוטה שאנו עוברים, למדתי כמה חשוב להנות ולחיות את הרגע ולהגיד תודה על מה שיש זו זכות להיות כאן ולהגיד תודה לאנשים ששומרים עלינו. אז, בואו להשתחרר ולשמוח קהל מושלם"

בתום האירוע הזמין איתי זמיר, את אנה זק ונטע ברזילי והאורחים למרפסת הלאונג' ויחד הפריחו 300 בלונים צהובים כמחווה לחטופים ומשפחותיהם. ואמר: "בלעדיהם שום דבר אינו שלם".

צילום: אמיר מאירי
צילום: אמיר מאירי

 

מאמרים נוספים
Dyson  בשיתוף Dior  על השטיח האדום בפסטיבל קאן
זו השנה השנייה ברציפות, בה Dyson משתפת פעולה עם Dior...
מגע, ריח ועיצוב לבן: מארז החג המדויק לשבועות של TAKEANAP
מותג הלייף סטייל הישראלי ,TAKEANAP המתמחה בפריטי טקסטיל איכותיים, כלי...
שינה מפנקת ואיכותית בחודש השינה הבינלאומי בהולנדיה מבצע מיוחד: כרית טמפור שניה ב- 99 ₪ בלבד
הולנדיה המתמחה בהנדסת שינה מאפשרת ללקוחותיה ולכל אלו החפצים להצטרף...
מבצע קנה קבל בעופר קניותר: קונים ב-199 ₪ בחנויות הקניון ומקבלים תיק אופנתי במתנה שוי המתנה – 149 ₪
המבצע יערך החל מ-28.05.25 עד ל- 02.06.25 עופר קניותר, מקבוצת קניוני...
מבצע אופנתי ברשת NINE WEST: 50% הנחה על פריט שני!
המותג הבינלאומי 'ניין ווסט' יוצא במבצע אופנתי על קולקציית אביב...
חג המים מתחיל באמבטיה: משחק הברזים והצינורות החדש של NUBY
מותג התינוקות האמריקאי NUBY , הנמכר בלמעלה מ-150 מדינות ברחבי...
עופר גרנד קניון באר שבע מקבוצת קניוני עופר במבצע משתלם במיוחד: רוכשים ב - 100 ₪ ומעלה ומקבלים 50 ₪ הנחה
לרגל המבצע יעלה קמפיין בכיכובה של הפריזנטורית עדי אשכנזי בהשקעה...
שעוני Jacques Lemans לקראת גמר הליגה האירופית_קרדיט צילום האתר הרשמי של Jacques Lemans
מהדשא, אל פרק כף היד: שעון אספנות של המותג האוסטרי Jacques Lemans במהדורה מוגבלת
קולקציית שעונים בלעדית שמביאה את כל הדרמה – מהדשא, אל...
פתרונות תזונה מושלמים לכלבים וחתולים
הבחירה הנכונה: פרו פלאן לכלבים כאשר מדובר בתזונה לכלבים, אחת הבחירות...
מותג החטיפים POOFמתרחב לקטגורית הפופקורן למיקרוגל
סדרת  POOF-POP (פוף-פופ) פופקורן למיקרוגל ב-3 טעמים שונים: חמאה, טבעי וקרמל מותג...
דילוג לתוכן