קולקציית אביב קיץ 2022 של תיקי נשים – מבית סמסונייט

קולקציית אביב קיץ 2022 של תיקי נשים – מבית סמסונייט
צילום אסף לוי

סמסונייט, החברה העולמית המובילה בתחום המזוודות והתיקים, משיקה לרגל אביב-קיץ 2022 שלוש סדרות חדשות של תיקי נשים בצבעי-קיץ מרהיבים.

MORNING2NIGHT – קולקציה בעיצוב אלגנטי עם נגיעות מוזהבות וסמל בכל תיק. אלה הם דגמים פונקציונליים ייעודיים לשימוש מבוקר ועד ערב עם חלוקות פרקטיות. מתיק-גב הכולל תא מרופד לטאבלט, ועד לתיקי-צד TOTE בשני דגמים, כשלכל אחד מהם תא מרופד ייעודי למחשב במידת 14.1 אינץ', שרוול חכם לנשיאה על מנגנון טרולי, וטכנולוגיית RFID לחסימת העברה ואבטחה של מידע (ממחשבים ומטלפונים ניידים).

ESSENTIALLY KARISSA – מגוון רחב של עיצובים לתיקי הגב, ובכללם תיק-גב עם תא מרופד ייעודי לטאבלט ושרוול חכם לנשיאה על מנגנון טרולי, ולתיקי הצד כשכל דגם בחלוקה פרקטית. מדובר בדגמים פונקציונאליים לכל שימוש. ייחודה של סדרה זו היא המעטה החיצוני שעשוי מפוליאסטר ממוחזר, ממוצע של 3.5 בקבוקי פלסטיק לייצור תיק אחד. סמל החברה בעיצוב חדשני נמצא על כל אחד מדגמי סדרה זו.

צילום אסף לוי

MOVE 3.0. – סדרת תיקי הנשים המיתולוגית והנמכרת ביותר בכל הזמנים במגוון רחב של הדגמים הקלאסיים לצד עיצובי דגמים חדשים – הן לתיקי הגב והן לתיקי הצד. דגמים אלה גם הם פרקטיים ונוחים מאוד לשימוש.

מכלול הקולקציות, לצד הצבעוניות הקלאסית של שחור וכחול, בצבעי אביב-קיץ יפהפיים של פנינה-לבנדר, תכלת, כתום מייפל, תכול, שמנת לצד גוונים קלאסיים של שחור וכחול. כאמור הקולקציות בעיצובים אלגנטיים עד ספורטיביים, באבזרים מתכתיים וצ'ארמים מעוצבים.

טווח מחירים:
תיקי-גב 445 ₪ – 615 ₪.
תיקי-צד 300 ₪ – 695 ₪.

מאמרים נוספים
חורף חכם, סטייל משתלם: עד 50% הנחה ברשת הלב הכחול
רשת הלב הכחול, המתמחה בהנעלת נוחות אופנתית לנשים ולגברים, משיקה...
גלית יצפאן קוטפת קמפיין ראשון: מצטרפת לנבחרת המשפעניות של בית האופנה GOLBARY
הקמפיין הראשון של יצפאן יחד עם אילנית לוי פרזנטורית המותג...
הקולקציה הרומנטית של JACK KUBA לוולנטיין דיי
מותג ההלבשה התחתונה JACK KUBA מציג קולקציה רומנטית וחושנית לרגל...
ניו באלאנס סניקרס
היסטוריה של ניו באלאנס סניקרס המותג ניו באלאנס סניקרס התחיל את...
הזוג מ'בית האח הגדול' וכוכבי הרשת: אמילי קופר ועידן גלפר נבחרו לנבחרת השגרירים של רשת ALDO בישראל
במסגרת הקמפיין עידן גלפר מלמד את אמילי קופר לרכב לראשונה...
לרגל חגיגות הסילבסטר בית האופנה גולברי משיק קולקציה חדשה השחור הנצחי בשילוב פאייטים, נצנצים, פרווה, פרנזים, קטיפה ולורקס
חוגגים את ערב השנה החדשה: בית האופנה GOLBARY משיק לחגיגות...
אמבוס, רוברטו קוואלי, ג’ק למאנס ,אמליס ועוד: יריד מותגים בינלאומיים ב־40% הנחה עד סוף חודש דצמבר
לקראת סוף השנה האזרחית: הוזלה גורפת על מגוון סדרות וקולקציות...
צורפות תכשיטים
צורפות תכשיטים היא אמנות עתיקה ויוקרתית המשלבת מיומנויות טכניות עם...
צבתית סטאלקס
כאשר מדברים על טיפוח ציפורניים, חשוב להבין את החשיבות של...
קולקציית האירועים של ALDO
המותג הבינלאומי ALDO  משיקה דרופ קייצי לוהט לעונת האירועים והחתונות:...
דילוג לתוכן