קבוצת קפה גרג פותחת השבוע רשת חדשה תחת השם: בייקרי

קבוצת קפה גרג פותחת השבוע רשת חדשה  תחת השם: בייקרי
בייקרי רשת חדשה | צלם: אילן הלד

2 הסניפים הראשונים יפתחו בחיפה ובפרס חנה

כל סניף יפתח בהשקעה של 1 מיליון שח

 סה"כ יפתחו כ 30 סניפים בפריסה ארצית

 

 

קבוצת קפה גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי,  מקימה  רשת חדשה, תחת השם "בייקרי", המתמחה במעדניות  ובית מאפה, בשירות עצמי.

 

סניפיה של הרשת החדשה ימוקמו במרכזים שכונתיים ובבנייני משרדים.  שני הסניפים הראשונים נפתחו השבוע בחיפה ובפרדס חנה. ההשקעה בכל סניף נאמדת במיליון שקל וגודלם הממוצע יהיה כ־85 מ”ר, כשמחצית מהשטח מיועד לתפעול ולמאפיה שבה ייאפו בגטים, לחמים ודברי מאפה.

 

הרשת החדשה תציע משלוחים הביתה לצד קניית מוצרים במקום בשירות עצמי. מדובר ברשת שמטרתה להתמחות במעדניות, עם סלטים מיוחדים, גבינות, דגים, ממרחים, מאפים וקפה, בשירות עצמי ללא מלצרים.

 

לדברי יאיר מלכה, מבעלי קבוצת גרג: “היתרון הייחסי הוא שאנו מייצרים  את  כל המוצרים עבור  הרשת החדשה, במפעלים הנמצאים בבעלות הקבוצה,  ובכך יכולים  לספוג את עלויות הבלאי ולהיות תחרותיים משמעותית".  לדבריו: " שני הסניפים הראשונים בחיפה ובפרדס חנה מהווים פיילוט  ובהמשך נפתח עוד סניף בקריות וסניף באזור תל אביב. הכוונה להגיע עם הרשת  החדשה ל  30 סניפים בפריסה ארצית, כי קל לתפעל אותם".

 

עוד מסר יאיר מלכה: "הרעיון להקמת הרשת עלה במשבר הקורונה. זיהינו שהרבה רשתות קטנות ופרטיות סגרו סניפים ואנחנו ‘מתלבשים’ על הלוקיישנים שלהם בשכונות. הרשת תהיה על טהרת הטריות וסניפים שאנחנו נפעיל באופן ישיר ללא זכיינים”. לדבריו, בתי הקפה השכונתיים מתעצמים, אך אנו לא פוסלים  שהרשת תיכנס בעתיד גם לקניונים, שדות תעופה ומכללות".

בעלי קבוצת גרג מימין ניר אדרי יאיר מלכה וגלעד אלמוג | צלם גלעד הר שלג

קבוצת גרג נמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג, וניר אדרי. הקבוצה נחשבת לקפה פרימיום, המציעה מטבח איכותי עם דגש על בריאות, טריות, וחומרי גלם איכותיים. הקבוצה מפעילה כיום כ־110 סניפים של רשת בתי הקפה גרג, 40 סניפים של רשת ביגה, 6 סניפים של סנדוויץ' בר וסטשיין (דוכנים לסנדוויצ'ים שפועלים באזור הצפון)ו 5 סניפים של רשת קיטשן ביי גרג. כמו כן בבעלות הקבוצה ו5 מפעלי מזון שפועלים תחת המותג ביגה: מפעל פסטה, מפעל לחם וקונדיטוריה, מפעל ללא גלוטן, מפעל רטבים ומפעל תבלינים.

מאמרים נוספים
בירה מלכה וחברת הכרם מציגות: מהדורת יום העצמאות ה-77 למדינת ישראל
מהדורה חגיגית המוקדשת השנה ל"שרוליק" – הדמות האיקונית שיצר הקריקטוריסט...
לראשונה בישראל חידוש קולינרי לחג הפסח מבית גולדיס: קערת סימנים מהודרת לליל הסדר בטכנולוגיה מתקדמת
גולדיס, בית לאוכל יהודי איכותי מכל העדות, משיקה לראשונה מארז...
הסקוטית מבית ישרקו משיקה: יין ספרדי לבן כשר Santalba Vina Hermosa Blanco
הסקוטית, חטיבת היין והאלכוהול בחברת ישרקו, משיקה בימים אלה יין...
רשת טיב טעם יוצאת בקמפיין קולינרי חגיגי לרגל ראש השנה וחגי תשרי, מלווה בברכות לשנה החדשה בנוסח טיב טעם
אם נהוג ע"פ המסורת לברך על הסלק "שיסתלקו אויבנו" ועל...
חוויית אירוח לשנה החדשה עם פרימור "פרימור" משווקת לראש השנה וחגי תשרי מיץ רימונים סחוט טבעי
"שירבו זכויותינו כרימון", 100% מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור...
שמן זית בוטיק
כמעט בכל מטבח ישראלי שמן הזית הוא מוצר צריכה בסיסי...
כל הטוב של בן & ג'ריס בחטיף חדש וממכר!
בן & ג'ריס ישראל משיקים לראשונה חטיפי גלידה: ה'פיסס' -...
חוזרים לספסל הלימודים: המדריך המלא להתחלה מוצלחת
צלצול הפעמון הראשון מסמן את תחילתה של הרפתקה חדשה: כולנו...
ורדינון ונעמן פותחים בחגיגות סוף עונה
עם מבצעים שווים במיוחד על מאות פריטי הום סטיילינג ייחודיים רגע...
חברת "יחיעם" משיקה שני מוצרים חדשים, דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר
יצרנית מוצרי הבשר "יחיעם", מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, מרחיבה את...
דילוג לתוכן