עסקים בעלי מעל 100 עובדים, מתמודדים עם אתגרי מחשוב ייחודיים, הדורשים פתרונות יעילים, חזקים ומיידיים. קשה להפריז במשמעות של הכנסת פתרונות המחשוב לארגונים האלו. מכיוון שהם מאפשרים לארגון, להתגבר בצורה מיידית וחלקה, על אתגרים ובעיות.
מאמר זה ירחיב בנושא, ידגיש את החשיבות של אימוץ פתרונות מחשוב לארגון, שמתאימים לגודל ונפח העבודה, ועוד.
אתגרי מחשוב לארגון גדול
ארגונים בעלי למעלה מ- 100 עובדים, נתקלים באתגרים ספציפיים, המחייבים תשומת לב מיידית, ועבודה מערכתית כדי למזער אותם:
- ניהול רשת ומודולריות: כח עבודה גדול, פירושו ניהול תשתית משרדית מורכבת יותר. יש יותר מכשירים, שרתים וחיבורי אינטרנט, ובכולם עלולות להיות תקלות. עדכון של מערכת האינטרנט, ושל מערכות המחשוב באופן מתמיד, הוא קריטי לתפעול חלק ותקין.
- תמיכת IT יעילה ופתרון בעיות מידי: מכיוון שכל עובד מסתמך על מחשוב, צוותי IT קטנים עלולים שלא להצליח להתמודד, עם כמות בקשות התמיכה ופתרון הבעיות, שנדרש לעסק בכזה היקף עבודה.
לכן נדרשת חברת שירותי IT גדולה, המסוגלת לספק תמיכה מיידית גם בהיקפים גדולים יחסית, על מנת לשמור על עבודה יעילה וקיצור זמן ההשבתה.
- אבטחת מידע והגנת נתונים: ארגונים גדולים מהווים מוקד לאיומי סייבר. מכיוון שיש להם דאטה בייס גדול, שעלול לסקרן האקרים. לכן נדרשים להם אמצעי אבטחה חזקים במיוחד, שיגנו על נתונים רגישים שלהם, ועל הפעילות העסקית.
אסטרטגיית אבטחת סייבר מקיפה ויסודית, יחד עם הטמעת פרוטוקולים ובקרת גישה מאובטחת, הן חיוניות להגנה על החלק החשוב ביותר בעסק- הנתונים שלו.
מה קורה כשיש תקלות אצל כמה עובדים?
כאשר כמה עובדים, מושפעים מתקלה במחשב או ברשת שלהם בו זמנית, התקלה עלולה להזיק לתפוקה של הארגון, ולמורל של העובדים, ולכן נדרשים פתרונות מחשוב לארגון:
ירידה בתפוקה
תקלות וכשלים במערכת, פוגעים ביכולת של העובדים להשלים משימות. כך הם מבלים שעות ריקות בהמתנה לתיקון התקלה. בינתיים הם מפספסים דדליין, מרגיזים את הלקוח, וגורמים לאבדן עבודה, וירידה בתפוקה גם אצל חבריהם, בעלי המחשב התקין- כי "למה הוא לא עובד? חבל שהמחשב שלי לא תקול..".
חוסר שביעות רצון של לקוחות
כמו שאמרנו, תקלות המחשב עלולות להשפיע על מערכות, שנמצאות באינטראקציה עם לקוחות. למשל: הספקי עבודה שלקוח מצפה להם, כמו עיצוב גרפי או בניית אפליקציה. וכן, בעבודות של שירות לקוחות, כמו צ'אט לקוחות באתר אייקומרס, או תמיכה טכנית באתר של הבנק.
מכיוון שמדובר על כמה עובדים, התקלה משמעותית הרבה יותר. לכן חווית הלקוח, עשויה להיות שלילית במצב כזה, מה שיגרום בהכרח לפגיעה במוניטין, ולשחיקה בנאמנות של הלקוחות.
צוואר בקבוק בתשתיות
תקלות משבשות משאבים משותפים, כמו שרתים. לכן נוצרים צווארי בקבוק שמשפיעים גם על הפעילות העסקית, וגם מגדילות את עומס העבודה על העובדים האחרים, עד כי הם לא מצליחים להשתלט על המשימה.
מורל עובדים
חוויית התקלות של כמה עובדים בו זמנית, מובילה ללחץ מוגבר, תסכול ותחושת אונים בקרב העובדים. בקיצור, קחו פתרונות מחשוב לארגון, ותפתרו את הבעיה מהשורש!
יזמקו פרו – פתרונות מחשוב לארגון גדול וקטן
יזמקו כאן לשירותכם, עם ניסיון של חמישה עשורים, וכ- 10,000 לקוחות!! מזמינים אתכם להנות משירות של שירותי ענן לעסקים, ועוד מגוון פתרונות נוספים, מותאמים לגודל, ולצרכים הספציפיים שלכם.