תמיד חלמתם שתהיה לכם מרצדס, מוסטנג או יגואר , עכשיו החלום הזה יכול להפוך למציאות, בדרך יצירתית במיוחד. סדרה של רמקולים בצורות של רכבי יוקרה ממותגים ובעיצובים שונים בסדרה חדשה.

הסדרה החדשה מציעה מגוון רחב של רמקולים המעוצבים בהשראת רכבי אספנות, ג'יפים ורכבי ספורט ממותגים מובילים. כגון מוסטנג, מרצדס בנץ, קמארו, יגואר, קורבט, האמר ועוד, אשר מגיעים בצבעים שונים – מצבעי לבן, דרך אדום וכסף ועד צבעי השחור הקלאסיים.
הקיץ כבר בעיצומו, וזהו זמנם של הרמקולים. החל ממסיבות ועד חגיגות סלון עם כמה זוגות חברים טובים, לצד צפייה משותפת באולימפיאדה או אפילו גריל עם המשפחה המורחבת – כולם מחפשים איך להפוך את האירוע למיוחד ושונה בנוף, ורמקול בצורת רכב עשוי לתת מצד אחד סטייל ייחודי ומצד שני פרקטיות ועוצמה כדי שכולם יהנו ממוסיקה טובה.

הרמקולים תומכים במגוון כניסות – מכבל AUX ועד USB, ואף תומכים ברדיו FM מובנה. הרמקולים מגיעים עם סוללות ליתיום ונטענים באמצעות כבל USB הכלול במארז.
רמקולים בצורות רכבים החל מ-149 שח'
להשיג באתר וברשת ג'נטלמן
https://gentleman.co.il/