צילום יחצ

לכבוד יום העצמאות של ארה"ב שיצוין ב-4.7, אמגזית החברה המובילה לפיתוח, ייבוא ושיווק מוצרים בתחום ה-outdoor cooking, חוגגת עם המותג המוביל למעשנות בארה"ב Z GRILLS.

מותג מעשנות הפלט של חברת Z GRILLS מציע מגוון רחב של מעשנות בגדלים שונים ומעניק פתרונות למעשן המתחיל ולמעשן המקצועי. המעשנות בעלות עיצוב אלגנטי קלות לתפעול ותחזוקה והן מופעלות ע"י מנוע חשמלי חזק ואמין. המעשנה עשויה מחומרים איכותיים ומבודדים המבטיחים שמירת חום ועבודת עישון מדויקת.

מערכת שליטה ובקרה דיגיטלית מספקת שליטה עקבית על טמפרטורה שיכולה לנוע בין 70 ל-230 מעלות ומאפשרת צליה ועישון של מגוון נתחים שונים. Z GRILLS הופכת את תהליך העישון לחוויה פשוטה וכיפית לכל אוהבי הבשר.

צילום יחצ

מתכון לאנטרקוט מעושן באדיבות מומחה הבשרים דרור פילץ לאמגזית:

מה צריך?

5-6 ק"ג אנטרקוט טרי עד העצם, מפרה מבכירה
לתיבול:
2 כפות מלח גס
2כפות פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

בוחרים עץ פלט לעישון, אנחנו בחרנו מסקיט לקבלת ארומת עישון חזקה.

מדליקים מעשנה ומייצבים אותה על טמפרטורה סביב 90 מעלות.

מכניסים למעשנה את הנתח למדף תחתון למשך כשעה והופכים במהלך העישון.

לאחר שעה עוטפים היטב בנייר קצבים ומעשנים למשך כשלוש שעות נוספות.
מוציאים מהמעשנה, ומניחים את הנתח על קרש חיתוך, למנוחה של חצי שעה לפחות.
מתבלים במלח ופלפל, פורסים ומגישים.

טיפ לוהט:
כדאי להקפיד לא לתבל את הנתח במלח ופלפל לפני כניסתו למעשנה כדי לא לקבל טעמים של תבלינים חרוכים.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here