שתיית כוס הקפה שלנו היא חוויה אשר מפעילה את החושים שלנו כבני אדם. את חוש הטעם, את הריח, המראה וגם המרקם על הלשון. שתיית כוס הקפה שלנו מקווה עבור רבים מאיתנו פסק זמן מטרדות היום יום העוטפות אותנו. שתיית הקפה היא דרך מהנה לנוח וליהנות מאווירה רגועה ונינוחה.
חברת לוואצה נוסדה בשנת 1895 ופועלת כבר למעלה מ 100 שנים בתחום פיתוח וייצור הקפה. מאז הקמתה ועד היום נותרה החברה בבעלותה הבלעדית של המשפחה ועוברת מדור לדור. סוד ההצלחה של החברה טמון ביכולתה להמציא תערובות מאוד מיוחדות של פולי הקפה והשגת ארומה משובחת במגוון טעמים. לחברה יש ליין עצום של מוצרי קפה והיא מוכרת אותם בכל רחבי העולם. בבעלותה מטעי קפה הפזורים בכל רחבי העולם והיא שומרת על סטנדרטים מאוד גבוהים.
אופן עירוב פולי הקפה הומצא על ידי לואיג'י לוואצה מייסד החברה כבר בשנת 1900. השיטה אומרת שעל מנת להשיג טעמים מסוימים בעלי מרקם, מתיקות, ריח, חומציות, שוקולדיות ועוד נדרש לערב 5-6 סוגים של פולי קפה אשר צמחו במקומות שונים בעולם, בתנאי אקלים שונים.
בחברת לוואצה קיים צוות ייעודי הכולל מומחים מהמעלה הראשונה בנושאים כמו טעמים, ארומה, מרקמים, ריחות וכדומה. החברה משתמשת בטכנולוגיות הכי חדישות, בחומרי האריזה המתקדמים ביותר ובשיטות חדשניות של אריזות וואקום למוצריה בכדי למנוע כניסת אוויר, לחות ואור לקפה מה שמאפשר שמירה על טריותם לאורך זמן רב.
היום ניתן למצוא בלא מעט בתים מכונת אספרסו אוטומטית הפועלת באמצעות קפסולות. הסיבה שהן הפכו כה נפוצות היא שהן מאפשרות הכנת כוס קפה בצורה קלה ונקייה. אין צורך בהתעסקות יתרה. כבר אין צורך ללכלך את סביבת העבודה שלנו ולבזבז זמן מיותר. קמים בבוקר וכל מה שנדרש מאיתנו זה רק לחיצה על כפתור.
סיבה נוספת היא איכות הקפה. מי מאיתנו שאוהב את הקפה שלו איכותי עם ארומה נפלאה. כל כוס קפה – בינגו! הן טעימות, טריות ואיכותיות במיוחד. תמיד נוכל להשיג את אותה כוס קפה מושלמת עם ארומה נפלאה ללא שום מאמץ.
קפסולות לוואצה מכילות קפה האטום בנייר סינון מיוחד אותו נהוג לזרוק לאחר השימוש. את הקפסולות מכניסים לתוך מכונת הקפה ובאמצעות חדירה של מים רותחים, המכונה מכינה מהן אספרסו. מכל קפסולה אחת ניתן לייצר כוס אחת של קפה קרמי מושלם ואיכותי לפי טעם הקפסולה אותו בחרנו מראש. הכנת הקפה מאוד נוחה, ונקייה. אין צורך לחשוש מלכלוך ולא נדרש שום ידע מוקדם.
למרות שעלותן של הקפסולות הוא מעט יותר גבוה, הן שומרות על טריותן למשך 9 חודשים לפחות לא כמו כשפותחים שקית של קפה טחון ואז טריותו נשמרת למשך 24 שעות או אם נשים אותו בקירור למשך 3 ימים.
הקפסולות מתאימות לשימוש בכל מקום כמו בבית, במשרד, באולמות כנסים, בתי מלון ועוד.